Työ- ja edustusvaatteet brodeerauksella tai painatuksella

Työvaatteet ovat tärkeä osa yrityksen imagoa. Yksilöity, siisti työvaate on kuin käyntikortti, joka muodostaa mielikuvaa yrityksen yhtenäisyydestä, arvoista ja henkilöstön ammattimaisuudesta niin nykyisten kuin potentiaalisten asiakkaiden silmissä.

Henkilökunnan yhtenäisellä pukeutumisella teet yrityksestäsi myös helposti tunnistettavan, missä ikinä työntekijäsi liikkuvatkaan. Lisäarvoa työasuihin tuovat yrityksenne omat värit ja logo, jotka toteutamme hyvälaatuisina brodeerauksina tai painatuksina.

Laadukkaat työvaatteet ja jalkineet ovat osa työturvallisuutta

On monia syitä hankkia yrityksen käyttöön kunnon työvaatteet. Siisteyden ja mainosarvon lisäksi työvaatteet ovat monessa ammatissa todella merkittävä työturvallisuustekijä.


Siistit ja yhtenäiset työasut auttavat erottumaan positiivisesti ja lisäävät yrityksen tunnistettavuutta.


Työvaatteen tärkein tehtävä on kuitenkin suojata työntekijää. Asianmukainen työasu suojaa henkilöstön omia vaatteita likaantumiselta.

Hyvä työvaate joustaa työn mukaan eikä häiritse liikkumista. Näin oikein suunniteltu asu lisää työskentelymukavuutta haastavissakin työolosuhteissa. Joskus työn suorittaminen voi myös yksinkertaisesti olla sotkuista, joten kunnon vaatteet kestävät myös "rähjääntymistä".

Lippalakit, pipot tai hatut yrityksen omalla logolla

Yritystekstiilit omalla logolla

Brodeeraus

Brodeeraus on tyylikäs, erittäin kestävä ja erottuva tapa vahvistaa yrityksen nimeä ja tunnettuutta. Laadukas brodeeraus korostaa esimerkiksi yrityksen logoa tyylikkäällä tavalla ja voit varmistua sen kestävyydestä kovassakin käytössä. Brodeeraus voidaan toteuttaa useissa eri väreissä ja kokoluokissa. Brodeerauksella saat yrityksesi vaatteille ja tuotteille viimeistellyn ilmeen.


Brodeerauksella toteutettu yrityksen logo tai slogan on näyttävä, ja ammattilaisen suunnittelemana laadukas konetikkaus kestää pitkään kovaakin kulutusta.


Brodeeraus on kirjailtu ommelkuvio, joka voidaan toteuttaa suoraan tuotteeeseen tai tehdä erikseen kiinnitettävä merkki. Brodeerausta käytetään esimerkiksi hatuissa, pipoissa, paidoissa, takeissa sekä pyyhkeissä ja laukuissa. Brodeerauksella voidaan toteuttaa mikä tahansa kuvio, jolla halutaan erottautua muista: yrityksen nimi, logo, tavaramerkki, slogan tai tuotemerkki. Brodeeraus antaa tuotteelle arvokkaan ja ylellisen viimeistelyn.

Hinnoittelemme brodeerauksen tikkimäärän, kappalemäärän sekä toteutettavan tuotteen mukaan. Tarjousta varten tarvitsemme

  • kuvan logosta / tekstistä
  • tiedon tuotemateriaalista, johon brodeeraus toteutetaan
  • brodeerauksen koko
  • kappalemäärän

Ota yhteyttä!

Työvaatteet omalla logolla - Russell

Mainostekstiilit brodeerauksella tai painatuksella

Painatukset

Laadukkaalla painatuksella voidaan tehdä suurempiakin tekstiilipintoja näyttävällä ja hyvännäköisellä jäljellä. Painatuksen etu on hyvä skaalautuvuus eli suurempikin kuva tai logo saadaan tekstiiliin isolla. Painatus on näyttävä, edullinen ja nopea tapa toteuttaa yritykselle yksilöllisiä tuotteita.


Panostamme toiminnassamme erityisesti asiakaspalveluun ja tehokkaaseen toteutukseen.


Ota yhteyttä meihin eri vaihtoehtoja pohtiessasi! Me voimme suositella Teille laadukasta ja kestävää vaihtoehtoa. Huom! Painamme myös pienempiä eriä!

Hinnoittelemme painatukset kappalemäärän sekä toteutettavan tuotteen mukaan. Tarjousta varten tarvitsemme

  • kuvan logosta / tekstistä
  • tiedon tuotemateriaalista, johon painatus toteutetaan
  • painatuksen koko
  • kappalemäärän

Ota yhteyttä!

Yrityksen työvaatteet omalla logolla - painatus tai brodeeraus

Mainostekstiilit yrityksen omalla logolla - Helly Hansen

Tule tutustumaan työvaatteisiin!

Tutustu laadukkaisiin, ammattilaisille suunniteltuihin työvaatteisiin sekä jalkineisiin liikkeessämme Punkalaitumella. Olemme varmoja, että valikoimistamme löytyy sopivat vaihtoehdot myös Teidän yrityksenne kesäisiin ja talvisiin sisä- ja ulkotöihin. Valitsemalla laatua, saatte myös säästöjä, sillä hyvällä työvaatteella on merkitystä!


Tilaa tuote-esittely!

Toimitamme tietysti tuotteet ympäri Suomen. Tuote-esittelyjä teemme työtilanteen ja mahdollisuuksien mukaan lähes koko Suomessa sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä ja sovi tuote-esittely työpaikallesi!

Ota yhteyttä!