Mainosteippaukset

Tarjoamme myös korkealaatuisia mainosteippauksia! Teemme teippaukset ammattitaidolla suunnittelusta toteutukseen. Näyttävällä teippauksella saat tyhjän pinnat hyötykäyttöön. Mainosteippauksien avulla on mahdollista parantaa tehokkaasti yrityksen luomaa mielikuvaa.


Mainosteippaus • Autojen teippaukset • Ikkunateippaukset • Myyntitiskit • Sisustustekstit


Näyttävät ja laadukkaat mainosteippaukset

Mainosteippaukset ovat tehokasta viestintää: ne tehostavat yrityksen viestintää ja auttavat luomaan mielikuvia yrityksestä, tuotteista ja palveluista.  Teemme laadukkaat mainosteippaukset avaimet käteen -toimituksella suunnittelusta asennukseen! Mainosteippaukset suunnittellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Tyypillisimmät teippaukset tehdään autoihin, myynti- ja infotiskeihin, sisustusteksteinä seinään tai liiketilan ikkunoihin.


Panostamme mainosteippauksissa suunnitteluun, materiaalien valintaan ja laatuun sekä asiakaspalveluun.

Mainosteippausten asennuksessa on huomoitava sekä olosuhteet että asennustavat, jotta teippauksesta tulee laadukas ja kestävä. Käytämme mainosteippauksissa alan johtavien teippivalmistajien tuotteita, ja takaamme onnistuneet asennukset.

Autoteippaukset

Näyttävällä autoteippauksella mainostat aina kun olet tien päällä! Laadukkaasti toteutettu autoteippaus kestää vuosia, ja varmistat, että yrityksesi huomaataan. Hyvä teippaus autossasi on tehokas myyjä tien päällä! Autoteippaus vahvistaa yrityksesi viestiä ja visuaalista ilmettä. Autoteippauksessa voidaan käyttää yrityksen nimeä, logoa, slogania tai tuotemerkkejä – mahdollisuudet ovat rajattomat!

» Katso mainosteippaukset Arttu Lähdeniemen ralliautossa!

Ikkuna- ja myyntitiskien teippaukset

Teippaamalla yrityksen näyteikkunat, myyntitiskit, seinät tai lattiat otat tyhjät pinnat hyötykäyttöön! Mainosteippauksilla lisätään näkyvyyttä sekä vahvistetaan yritysviestintää. Toteutamme teippaukset joko asiakkaan toimittamien valmiiden aineistojen pohjalta tai vaihtoehtoisesti tarjoamme suunnittelupalvelun.


Ota yhteyttä!

Lähetä viesti tai soita – teemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen liiketilojesi tai autosi mainosteippauksista!

Ota yhteyttä!