Mainostekstiilit ja liikelahjat yrityksen logolla viimeisteltynä

Yhteinen päämäärä edellyttää yhteenkuuluvuutta. Meiltä saat kaikki mainostekstiilit ja yritystekstiilit, joiden avulla luot yhteenkuuluvuutta, saat näkyvyyttä ja vahvistat brändiäsi. Yhdenmukaisella vaatetuksella luot yrityksestäsi ammattimaisen vaikutelman. Hyvännäköiset tekstiilit sopivat erinomaisesti myös liikelahjaksi. Anna yritystekstiilejä henkilöstösi käyttöön ja liikelahjoiksi!

Esimerkiksi pyyhe on sopiva mainoslahja kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta. Pyyhkeet voidaan viimeistellä brodeeraamalla niihin yrityksen logo tai tuotemerkki, ja näin saadaan aikaan tyylikäs, yksilöllinen lopputulos.


Brodeeratut tai painetut tuotteet korostavat yritysten ja urheiluseurojen yhteistä ilmettä sekä luovat yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Meillä on laaja valikoima mm. pipoja, laukkuja, kenkiä, kylpytakkeja ja pyyhkeitä. Tilaa tuotteet yrityksesi logolla varustettuna! Voit valita brodeerauksen tai painatukset haluamallasi tekstillä tai logolla.

Valitsemalla laadukkaat, yrityksesi imagon sopivat tuotteet, profiloit yrityksesi vielä korkeammalle laadun ja tyylin edelläkävijänä. Meidän valikoimassamme on monia laadukkaita ja kestäviä tuotemerkkejä moneen eri tyyliin ja tarpeeseen!

Liikelahjat yrityksen logolla

Mainostekstiilit yrityksen omalla logolla - Helly Hansen